• slide4
  • slide5
  • slide3
  • slide1
  • slide2

Pieter Bosch fotografie


Pieter Bosch is freelance (natuur)fotograaf uit Dronten Flevoland met een bijzondere passie voor vogelfotografie. Al op jonge leeftijd trok hij er op uit om vogels en andere dieren te observeren in hun natuurlijke omgeving. Later ging hij ze ook fotograferen, eerst als hobby, daarna professioneel. Heb je interesse in een betaalbare originele natuurfoto (serie) als aankleding voor je receptie, zaal, kantoor of woonkamer? Kijk eens in het uitgebreide portfolio om een idee te krijgen van de mogelijkheden en prijzen. Daarnaast behoort (product) fotografie voor website of advertentie in opdracht ook tot de mogelijkheden. 

 

Recent fotowerk

IJsvogel
IJsvogel
Bestel
Baardmannetje
Baardmannetje
Bestel
Oostvaarderplassen
Oostvaarderplassen
Bestel
Harderbroek
Harderbroek
Bestel
Zwart-wit fotografie
Zwart-wit fotografie
Bestel
Wild op de Veluwe
Wild op de Veluwe
Bestel


Workshop Adobe Lightroom Classic CC

Pieter geeft regelmatig workshops aan een beperkt aantal (max 3) personen die zich willen bekwamen in het gebruik van Adobe Lightroom Classic CC.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Voor fotografen / beeldmakers die wel in het bezit zijn van de Adobe Lightroom Classic CC software geven wij een basis cursus.
Voor gevorderden die de basiskennis van Adobe Lightroom Classic CC software beheersen maar graag dieper in willen gaan op alle mogelijkheden van de software geven wij een workshop voor gevorderden.

Voorbeeld bewerking
Baardmannetjes - bewerkt, bewerkte afbeelding
Baardmannetjes - onbewerkt, onbewerkte afbeelding


Bekijk de workshops