Harderbroek tijdens zonsondergang
home   /   informatie  /   mogelijkheden

Mogelijkheden


Heb je interesse in een betaalbare originele natuurfoto(serie) als aankleding voor je kantoor, zaal, receptie of woonkamer? 
Het is allemaal mogelijk! Je hebt al een echte “Pieter Bosch” aan de muur vanaf € 65,00 incl. BTW!
 
Zoek je geschikte foto's voor je website of webwinkel of ander promotiemateriaal? Algemene fotografie voor website of advertentie in opdracht behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze site staat een kleine selectie van de foto’s van Pieter Bosch. Ben je geïnteresseerd in een bepaalde foto of wil je meer zien? Bel voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Pieter Bosch fotografie beschikt over alle apparatuur om een studio in te richten. Dit kan desgewenst onsite. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Op zoek naar een origineel, betaalbaar relatiegeschenk? Wat dacht je van een kalender met zelf geselecteerde foto's en het logo en adresgegevens van je bedrijf? Er zijn veel verschillende uitvoeringen mogelijk.

 

Beeldbank
Ben je op zoek naar foto’s van Flevoland en omstreken? Een deel van onze foto's zijn beschikbaar als rechtenvrije stockfoto. Flevolandse beelden van hoge kwaliteit, tegen zeer voordelige tarieven. www.flevobeeldbank.nl